Facebook страница

Show banner

ПРОМОЦИИ

Лодка за захранка Master M2 Bait Boat

-13%

1 040,00 лв

904,80 лв

Нов продукт

Характеристики: Лодка за захранка Master M2

     2.4GHz безжична технология
     Обхват 400м
     Товароносимост: 4кг
     2 бункера за захранка
     2 държача за кука с магнитно освобождаване
     Скорост: 60 м / мин
     2 силови витла/перки
     Доставя се с Вкл. батерии
     Ход за напред и назад

Повече детайли

Продуктът вече не е наличен

Снимка Код Модел Цена Добави към количката

Предимства: Лодка за захранка Master M2

    Висок капацитет на товар

   
Снабдена с 2 бункера за захранка
    
Освобождаване при подаване и на монтажите
    
Зареждане на батериите директно на лодката
    
Защитени витла
    
Светодиоди за състоянието на лодката

Насладете се на повече време за риболов с дистанционно контролирана лодка за захранка Master M2

Изчезнали са дните, когато петната трябва да бъдат захранени с надуваема лодка или да се уцелят с прашка. Или че не уцелвате мястото за хранене с пръчката, когато хвърляте.
С Master M2 ви представяме лодка за захранка от горния клас, която безпроблемно се присъединява към вече установените ни модели. Занимава се с риболов на шаран, което ви дава повече време за важните неща. Любовта на риболова.
Оборудването включва голям обхват от 400 метра и капацитет на хранене 2x2кг. Той достига скорост от 60 метра в минута при пълна скорост и непрекъснат експлоатационен срок от 2 часа с батерия 9Ah 12V. 12V батерията е включена в доставката.
Двете силови витла са защитени зад защитна решетка, така че грубата билка не може да бъде хваната в тях.
Благодарение на своята 2,4 GHz безжична технология, той практически е имунизиран срещу смущения и поради тази причина постига своя дълъг обхват и дълъг живот.
На лодката за захранка Master M2 10 светодиода дават информация за дейността на лодката

В допълнение към двата отделно отварящи се капака за храна, с които могат да се контролират 2 изходни точки, може да се активират и 2 радиоуказани кукички. Това са куки за вашите монтажи, с които можете да потапяте вашите монтажи непосредствено над мястото за хранене. Те се контролират от електромагнит.
Електронната лодка е в състояние да ви покаже състоянието на радиовръзката и зареждането на акумулатора с различни LED дисплеи. Допълнителните светодиоди предоставят информация за това дали един от държачите на куките или един от захранващите клапи е задействан и осигурява предно и задно осветяване.
В допълнение към лодката за захранка, обхватът на доставката на лодката за захранка Master M2 включва дистанционно управление, към което може да се прикрепи и ремъка за врата, зарядно устройство, както и немско ръководство за потребителя.
С размери 680 x 490 x 250 мм, Master M2 е една от по-големите лодки за стръв, които предлагат такъв голям полезен товар от 4 кг.

Аксесоари