Свързани продукти

Facebook страница

Show banner

ПРОМОЦИИ

Комплект сигнализатори с обтегачи CarpMax 3 бр.

-25%

250,00 лв

187,50 лв

Нов продукт

Характеристики на сигнализаторите:

Силата на звука може да бъде намалена до 0
Настройка на тона
Настройка на чувствителността
20секундна ЛЕД посветка при индикация
Нощният режим може да бъде пуснат или изключен
Развиващи се снаг барове
Изключително ниска консумация на батерия
Водо и влаго устойчиви
Работят с 1бр ААА батерия
Обхват – до 200м

Повече детайли

Снимка Код Модел Цена Добави към количката
1230544 CarpMax SAVAGE + Swingers 250,00 лв 187,50 лв

CarpMax Tackle SAVAGE Alarms 3+1 предлага сходни характеристики, само с модели в пъти в по-висок ценови клас. CarpMax Tackle Savage Alarms има всички важни характеристики на съвременните шаранджии. Изключително компактния корпус е едновременно елегантен и се захранва от лесно достъпни AAA 1.5V батерии. Корпусът е устойчив на вода и печатната платка е допълнително запечатана. По този начин, алармите са абсолютно предпазени срещу вредното въздействие на водите.

CarpMax Tackle Savage Alarms 3+1 са модерни и невероятно функционални сигнализатори в комплект с централа с покритие до 200 м, изработени от здрава пластмаса с устойчиво покритие.

Притежават настройки за сила на звука, чувствителност и смяна на тона.
Светлинната LED индикация е на много високо ниво и с отлична видимост. Сигнализаторите имат и вградена нощна светлина, която може да бъде изключена.

Освен съвременният дизайн, тези сигнализатори имат и махащи се снагбарове (snag ears), възпрепятстващи падането на въдицата при кълване или при силен вятър.
Моделът притежава редица предимства, сред които са изключително ниска консумация на батерията и силният високоговорител. Сигнализаторите се захранват с една батерия ААА.
Характеризират се с висока устойчивост на дъжд и влага. Резбата е стандартна, така че може да се монтира на различни модели колчета или стойки за шаран.
Сигнализаторите и централата се поместват в твърд калъф с цип за съхранение и транспорт. Комплектът е великолепно допълнение към аксесоарите на всеки любител на улова на шаран.

• Комплект от 3 сигнализатора с централа
• Настройки на тон, сила на звука и чувствителност
• Светлинна индикация на кълването
• Функция за нощен режим

Характеристики на обтегачите:

Комплект светещи обтегачи CarpMax Swingers Multicolour - 3бр - Великолепен комплект от три светещи обтегача за шаранджийски риболов. Обтегачите са изцяло в три различни цвята. Оборудвани са с балансираща подвижна тежест за регулиране на напрежението върху линията. Рамото на обтегачите е снабдено с пружина с две степени на натегнатост.

Цвят - Зелен, червен и син

Всеки суингер е с диод, светещ в определен цвят – лилав или жълт, червен и зелен. Дължина на обтегачите – 28 см. Клипсът за прикрепяне към линията е с много фина изработка. Конструкцията на клипса позволява безпроблемно откачане на обтегача при засичане. Този модел обтегачи са снабдени с жак за включване към сигнализатор, а в допълнение е предвидена и възможност за поставяне на светеща ампула. Окомплектовани са в подходящо подплатен твърд калъф със самостоятелни отделения за всеки обтегач.