Свързани продукти

Facebook страница

Show banner

ПРОМОЦИИ

Комплект сигнализатори CarpMax SAVAGE 3+1 Alarm

-18%

158,00 лв

129,56 лв

Нов продукт

Силата на звука може да бъде намалена до 0
Настройка на тона
Настройка на чувствителността
20секундна ЛЕД посветка при индикация
Нощният режим може да бъде пуснат или изключен
Развиващи се снаг барове
Изключително ниска консумация на батерия
Водо и влаго устойчиви
Работят с 1бр ААА батерия
Обхват – до 200м

Повече детайли

Снимка Код Модел Цена Добави към количката
7563472 CarpMax SAVAGE 3+1 158,00 лв 129,56 лв

CarpMax Tackle SAVAGE Alarms 3+1 предлага сходни характеристики, само с модели в пъти в по-висок ценови клас. CarpMax Tackle Savage Alarms има всички важни характеристики на съвременните шаранджии. Изключително компактния корпус е едновременно елегантен и се захранва от лесно достъпни AAA 1.5V батерии. Корпусът е устойчив на вода и печатната платка е допълнително запечатана. По този начин, алармите са абсолютно предпазени срещу вредното въздействие на водите.

CarpMax Tackle Savage Alarms 3+1 са модерни и невероятно функционални сигнализатори в комплект с централа с покритие до 200 м, изработени от здрава пластмаса с устойчиво покритие.

Притежават настройки за сила на звука, чувствителност и смяна на тона.
Светлинната LED индикация е на много високо ниво и с отлична видимост. Сигнализаторите имат и вградена нощна светлина, която може да бъде изключена.

Освен съвременният дизайн, тези сигнализатори имат и махащи се снагбарове (snag ears), възпрепятстващи падането на въдицата при кълване или при силен вятър.
Моделът притежава редица предимства, сред които са изключително ниска консумация на батерията и силният високоговорител. Сигнализаторите се захранват с една батерия ААА.
Характеризират се с висока устойчивост на дъжд и влага. Резбата е стандартна, така че може да се монтира на различни модели колчета или стойки за шаран.
Сигнализаторите и централата се поместват в твърд калъф с цип за съхранение и транспорт. Комплектът е великолепно допълнение към аксесоарите на всеки любител на улова на шаран.

• Комплект от 3 сигнализатора с централа
• Настройки на тон, сила на звука и чувствителност
• Светлинна индикация на кълването
• Функция за нощен режим