Facebook страница

Show banner

ПРОМОЦИИ

Херметически защитен куфар Fatbox VS60

78,90 лв

Нов продукт

ХАРАКТЕРИСТИКИ: Херметически защитен куфар Fatbox VS60

 • 6 мм дебел, устойчив на удар корпус
 • Вдлъбнато, двустепенно заключващо резе
 • 100% водо, въздух и прахово устойчив
 • Обиколен силиконов уплътнител
 • Автоматичен клапан за изравняване на налягането
 • Панти с дебели щифтове от неръждаема стомана

Повече детайли

Снимка Код Модел Цена Добави към количката
459544 Fatbox VS60 78,90 лв

Херметически защитен куфар Fatbox VS60
Дължина 355 мм
Ширина 295 мм
Височина 150 мм
Тегло 1.77 кг
Вътрешни размери 305x230x135 мм

ПРЕДИМСТВА: Херметически защитен куфар Fatbox VS60

 • Сгъваема дръжка
 • Пяна в капака
 • Делима вложка от пяна вътре
 • Оптимално поема ударите
 • Изключително здрав материал
 • Особено подходящ за чувствителни и крехки устройства

Транспортен куфар с МАКСИМАЛНА ЗАЩИТА: Херметически защитен куфар Fatbox VS60
Outdoor Fatbox е професионална транспортна кутия за чувствителни устройства с отделения, за да се организирате сами. Той е нечуплив, водоустойчив, прахоустойчив и оптимално подплатен отвътре, за да транспортира безопасно вашето фото / видео оборудване, (електрически) мултипликаторни барабани, сонари, дронове, вашето GoPro оборудване и много други чувствителни устройства от А до Б и да ги предпази от всички възможни влияния във всяка ситуация 100% защита. Покрито от ултрастабилен корпус за 100% защита на съдържанието, корпусът е изработен от изключително стабилна пластмаса, която оптимално поема силата на ударите и ги абсорбира.


ПОДХОДЯЩ ЗА ВСИЧКИ ЧУВСТВИТЕЛНИ УСТРОЙСТВА: Херметически защитен куфар Fatbox VS60
Вътрешността на Outdoor Fatbox е снабдена с индивидуално делима правоъгълна вложка от пяна и вложка от пяна в капака. Можете да адаптирате интериора според собствените си нужди. За тази цел вложката от пяна на Fatbox беше предварително нарязана на кубчета. За вашите самостоятелно проектирани отделения, просто отделете тези вложки, които искате да използвате като отделение. Долната вложка от пяна предпазва ценното ви оборудване. Така получавате оптималната подложка за вашите DSLR плюс аксесоари, електрически ролки, като калъф за камера GoPro, сонари, дронове или каквото искате да защитите. Здравите, вдлъбнати заключващи решетки, които работят на два етапа, осигуряват капака на Fatbox.
Вграденото силиконово уплътнение прави тази кутия 100% непромокаема за вода, въздух и прах. Ако искате да вземете кутията със себе си в самолета и / или сте подчинени на различни климатични условия, Fatbox предлага клапан за компенсация на налягането. Това захранване е снабдено с назъбен винт с уплътнение. Това уплътнение е водоустойчиво и разликите в налягането се компенсират по този начин. Всички панти са снабдени с изключително дебели щифтове от неръждаема стомана, за да осигурят максимална здравина. Те могат да бъдат намерени на дръжката, която може да бъде сгъната надолу.
За да се предотврати кражба, защитният калъф Fatbox има стабилни капси за катинар, с които можете да заключите калъфа.