Facebook страница

Show banner

ПРОМОЦИИ

Шаранска стойка Faith Edition VX3 Rodpod

-13%

262,00 лв

227,94 лв

Нов продукт

Характеристики: Шаранска стойка Faith Edition VX3 Rodpod

     Двойна конструкция
     Изработен изцяло от алуминий със стоманени винтове
     4 телескопични крака
     Подвижни крака
     Проектирана за 3 въдици
     Снабдена с безплатна чанта за транспортиране

Повече детайли

Снимка Код Модел Цена Добави към количката
64523444 Faith Edition VX3 Rodpod 262,00 лв 227,94 лв

Характеристики Шаранска стойка Faith Edition VX3 Rodpod
Дължина 128 см
Ширина 72см
Височина 49-64см
Тегло 2,35кг
Транспортен Размер 59х18х10см
Предимства: Faith Edition VX3 Rod Pod

    Висока дебелина на материала (19 мм рамка, 21 мм диаметър на краката)
    Много стабилна и здрава
    Висококачествено обработена
    Високо дълголетие
    Височина, дължина на краката, ъгъл на краката и обща дължина индивидуално регулируеми


Тази шаранска стойка за въдици е истинска риболовна банка. Изработен е изцяло от алуминий и не оставя нищо желано. Изключително високата дебелина на материала гарантира дълъг живот на този продукт. Той може да бъде настроен променливо и може да се използва почти навсякъде. Краката са също толкова естествено регулируеми по височина, колкото височината на бъз бара и дължината на Faith Edition Rod Pods. Краката са регулируеми по дължина чрез просто завъртане на долната част, а също и ъгълът може да бъде променен в 3 позиции. Регулирането на дължината на двойните подпори се осъществява от 2 големи гайки и придава здрава опора на почти всяка повърхност.
Тази стойка е идеална както за кратки еднодневни излети, така и за дълги за по-голям период от време. За ниска цена получавате невероятно добре проектиран Rod Pod с цялостен дизайн, който е директно оборудван с разнообразни зумерни пръти и се предлага с чанта за носене! Лекият, черен алуминиев елемент на тръбата прави VX3 Pod перфектен за мобилни устройства и риболов.
Лесен за адаптиране към вашите собствени нужди: Faith Edition VX3 Rod Pod
Тъй като краката на Faith Edition VX3 Rod Pods са завинтени с резба, те също могат да бъдат заменени с други, ако е необходимо. Резбите са стандартизирани тук. Двата бъз бара заемат до 3 пръта и разпръскват въдиците добре благодарение на двете леко различни ширини съответно 25 см и 30 см на баровете. Доставя се във висококачествена транспортна чанта, в която всичко намира своето място.
Централният основен елемент е напълно регулируем, което им позволява да регулират дължината, която пасва на въдиците им, докато четирите разтегаеми крака правят стойката много здрава и стабилна , дори и на много неравна основа. Освен това краката могат да се регулират и в 3 различни ъгъла - напред, за да държат въдиците си дълбоко в дъното; в центъра за стандартна настройка на стойката и обратно, и високо за да вдигнете въдиците високо.

Шаранска стойка Faith Edition VX3 Rodpod разполага също така с една изключителна функция, а именно цялостно местене на цялата позиция на краката. Това ви позволява стойката да бъде позиционирана и като три под.