Facebook страница

Show banner

ПРОМОЦИИ

Платформа за риболов Match Kingdome 2

-60,00 лв

379,00 лв

319,00 лв

Нов продукт

Характеристики: Платформа Match Kingdome 2

Здрава алуминиева рамка
1 дълбоко основно отделение (40 x 28 x 18 cm)
2 магнитно закрепени чекмеджета (всяко 17.5 x 27 x 3.5cm)
1 голямо плоско отделение под седалката (38.5 x 26.5 x 4cm)
Подвижна презрамка
6 телескопични алуминиеви крака с диаметър 25 мм
Разтегателна поставка за крака (47x33см)
Големи кални лапи на краката

Повече детайли

Снимка Код Модел Цена Добави към количката
534634222 Платформа Match Kingdome 2 379,00 лв 319,00 лв

Характеристики Платформа Match Kingdome 2:
Дължина 72 см
Ширина 68 см
Височина 58-124 см
Тегло 10.4 кг
Дължина на краката 58-90см
Транспортен размер 72x44x58cm
Размери за сядане 41x30см

Ползи: Платформа Match Kingdome 2

Разполага с много място за съхранение
Практични чекмеджета
Лесен за транспортиране
Високо удобство за сядане
Шикозен дизайн
Подложка на седалката с дебелина 45 мм
Телескопични крака - идеални за неравна почва
Дебела подплатена презрамка


Тази нова Платформа Match Kingdome 2 е изключително здрав спътник на водата, на която можете да разчитате. Match Kingdome 2 има перфектна комбинация от функционалност и комфорт и не оставя нищо по-желано при риболов. Напълно черният дизайн е напълно незабележим във водата. Платформата има 45 мм дебела тапицирана седалка с карбонов вид, която осигурява оптимален комфорт за сядане.
Точно под седалката има голямо плоско отделение, идеално за съхранение на инструментите. Особено практични са двете чекмеджета отпред. Те могат да се управляват в седяща позиция, така че не е нужно да ставате всеки път и да отваряте цялата платформа. Куките, оловата, слайдерите и много други неща могат да бъдат намерени в 2-те широки чекмеджета. Всяко чекмедже е осигурено отвътре с магнит, така че да не се отварят по време на транспортиране. Долната част на платформата е сгъваема и включва голямо дълбоко основно отделение.

Абсолютният акцент на новата Платформа Match Kingdome 2 е, че отделните отделения могат лесно да бъдат изнесени между тях чрез интелигентната технология на затваряне и отваряне. Така че, ако не ви трябва част от чекмеджето, можете просто да я извадите и да свържете отново предпазния колан, както обикновено. Това предимство е постигнато, защото платформата има панти от двете страни и следователно може да се отваря от двете страни. Новият Match Kingdome 2 платформа има подвижна и регулируема презрамка, която е снабдена с дебела каишка. Следователно транспортирането до водата е много лесно и удобно за риболова.
Платформа Match Kingdome 2 има 6 телескопични алуминиеви крака, които могат да бъдат регулирани на дължина от 58-90см, прикрепени към пети за хлъзгава повърхност. По този начин се осигурява твърда стойка дори на изключително неравна повърхност и предотвратява потъването в земята. Риболовната седалка има подвижна опора за крака, която предлага изобилие от пространство с размери 47 х 33 см. Поставката за краката и самите крака могат да бъдат притиснати отново за транспортиране и съхранение на големите, странично прикрепени заключващи винтове. Сглобяването и демонтирането наПлатформа Match Kingdome 2 се извършва в рамките на няколко секунди и не изисква много време.