Facebook страница

Show banner

ПРОМОЦИИ

Шарански сак Faith Utility Bag

64,00 лв

Нов продукт

Характеристики: Шарански сак Faith Utility Bag

     Регулируема презрамка
     Дъно от 100% водоустойчив PVC
     Дебелина 10 мм
     Голям капацитет
     Подплатена материя
     Голям основен джоб
     Три външни джоба

Повече детайли

Снимка Код Модел Размер Цена Добави към количката
148575488 Faith Utility Bag 57 x 29 x 25cm 64,00 лв

Характеристики Шарански сак Faith Utility Bag
Дължина 57 см
Ширина 29 см
Височина 25 см

Предимства: Шарански сак Faith Utility Bag

    Големи ципове за употреба на открито
    Устойчива на разкъсване, издръжлива полиестерна тъкан
    Лесен за поддръжка
    Отлична изработка

Шарански сак Faith Utility Bag за помощни средства ще приемат всякакви натоварвания и ще защитят надеждно съдържанието

Всички външни стени, дъно и капак са 10мм !! силно подплатени. Така не само, че съдържанието е ефективно защитено - чантата също е забележително стабилна по размер. Включва изключително дълга и здрава регулируема презрамка.
Използваните материали и качеството на изработката не оставят нищо по-желано. Долната част на чантата е направена от водоустойчив PVC. Това го прави лесен за потдръжка и няма значение дали да го поставяте във влажната трева.
Шарански сак Faith Utility Bag включва голямо основно отделение, което може да бъде затворено и отворено чрез двоен цип на капака. В допълнение към основното отделение има голям преден джоб и два странични джоба. Те също нямат подразделение.
Асортиментът на чантата от серията Faith предлага на нашите риболовци на шарани всичко, което сърцето на рибаря желае. Постепенно този асортимент се разширява и допълва. Ние непрекъснато работим за разширяване и усъвършенстване на тази завладяваща серия. Материалът е изработен от висококачествена полиестерна тъкан, която се мие и има високи стандарти по отношение на комфорт, съпротивление на вода и устойчивост.
Добрите тъкани определят продължителността и функцията. Добрите тъкани в джоба трябва да бъдат устойчиви на разкъсване, устойчиви на износване, цветни, водоотблъскващи и нечувствителни към замърсяването с ултравиолетови лъчи. Това са точно характеристиките на всички риболовни чанти на Faith.