Show banner

ПРОМОЦИИ

Лодки и сонари

Надуваеми лодки за риболов и аксесоари за надуваеми лодки. Това е клас лодки, за който не е нужно ремарке и теглич. Удобни за носене и спестяващи място, тези рибарски надуваеми лодки са може би най-подходящия избор за всеки риболовец.

Сонари за риболов. Риболовни сонари за риболов от лодка, сонари за риболов на лед, сонари за риболов от брега, ...

Надуваеми лодки за риболов и аксесоари за надуваеми лодки. Това е клас лодки, за който не е нужно ремарке и теглич. Удобни за носене и спестяващи място, тези рибарски надуваеми лодки са може би най-подходящия избор за всеки риболовец.

Сонари за риболов. Риболовни сонари за риболов от лодка, сонари за риболов на лед, сонари за риболов от брега, портативни сонари. Риболовни сонари за всяка ситуация.Многократно увеличават шансовете на риболовеца за по-голям улов и улов на трофейни екземпляри.или океанско дъно

Още

Лодки и сонари

Подкатегории

 • Лодки

  Надуваеми лодки за риболов и аксесоари за надуваеми лодки. Това е клас лодки, за който не е нужно ремарке и теглич. Удобни за носене и спестяващи място, тези рибарски надуваеми лодки са може би най-подходящия избор за всеки риболовец. Риболовът от лодка за много от нас е наистина невероятно изживяване. Моторни лодки, гребни лодки, рибарски лодки, твърди лодки, надуваеми лодки - всички те Ви дават по-голям шанс за повече и по-голям улов. Лодки, които Ви дават шанс да заметнете там, където рибата е спокойна. Можете да ловите на блесна, воблер, туистер, плувка, дъно, кльонк. Замятайки от ръка или на влачене - начините на риболов от лодка са безброй. Лодки за риболов, лодки за разходка, лодки за захранка, лодки за вкарване на въдиците - приложението и моделите са много. Не напразно моделите на надуваемите лодки за риболов през последните години стават все повече и повече - лодки с твърдо дъно, лодки с надуваемо дъно, рибове. Риболовът от лодка е нещо, което всеки през живота си трябва да изпита. Ще видите риболова и природата от друга страна, която ще ви завладее завинаги. Толкова е просто - изберете Вашата надуваема лодка за риболов и ние ще Ви я доставим. На всички колеги с рибарски лодки пожелаваме безаварийно плаване!

 • Сонари

  Сонари за риболов. Риболовни сонари за риболов от лодка, сонари за риболов на лед, сонари за риболов от брега, портативни сонари. Риболовни сонари за всяка ситуация.Многократно увеличават шансовете на риболовеца за по-голям улов и улов на трофейни екземпляри. Вече виждате и под водата! Сонар (съкращение от английски SOund NAvigation and Ranging) е техника и средство, което използва законите за разпространение на звука за намиране на предмети под вода. Съществуват два вида сонари - активен (изпращане на звуков сигнал и регистриране на неговото ехо т.е. необходими са излъчвател, предавател и приемник) и пасивен (слушане на шум, за което е необходим само приемник).

  История
  В първоначалната си примитивна форма сонара е изобретен по време на Първата световна война. До 1948 година в Англия е наричан асдик (ASDIC, от Allied Submarine Detection Investigation Committee). Въпреки че претърпява много модификации и усъвършенствания, принципът му на действие остава същият до днес.
  Употреба
  Военен сонар AN/AQS-13, провесен от хеликоптер SH-3 Sea King
  * в морски битки за намиране на подводници, както и на мини или друпи предмети на дъното
  * в риболова за намиране на големи количества риба
  * в навигацията и картографията за установаване на дълбочината на водата или релефа на морското или океанско дъно

 • Електрически двигатели
 • Аксесоари за лодки
Показване на 1 - 7 от 7 артикула
 • Лодка за захранка Bait Liner Digital

  SKU: #

  790,00 лв

  650,00 лв

 • Лодка за захранка Master M2 Bait Boat

  SKU: #

  1 370,00 лв

  1 191,90 лв

 • Лодка за захранка Master M1 Bait Boat

  SKU: #

  1 205,00 лв

  985,00 лв

 • Лодка за захранка Boatman Actor Basic

  SKU: #

  380,00 лв

 • Лодка за захранка Boatman ACTOR PLUS

  SKU: #

  990,00 лв

  839,00 лв

 • Лодка за захранка Boatman Actor Plus Сонар

  SKU: #

  1 810,00 лв

  1 670,00 лв

 • Boatman Leader PRO Sonar GPS V3 Bait Boat

  SKU: #

  3 300,00 лв